anett site admin
Broj poruka : 896 Godina : 56 Datum upisa : 13.10.2007
| Naslov: Nadev za sendvice sa alfa-alfa klicama Pon Jun 09, 2008 8:09 pm | |
| 400gr svezeg tofua 2 kasike misa 1 kasika taana 2 kafene kasicice senfa 1 soljica klica 1 soljica rendane sargarepe 1/2 soljice rendanog kupusa 1 mladi crni luk ili vlasac za ukrasavanje Tofu blansirati i izmiksati sa misom,taanom i senfom.Dodati klice,sargarepu,kupus i nadevati sendvice.Ukrasiti vlascem. | |
|
Olivera Sprout
Broj poruka : 1162 Godina : 57 Lokacija : Beograd/Čortanovci Datum upisa : 31.12.2006
| Naslov: Re: Nadev za sendvice sa alfa-alfa klicama Uto Jun 10, 2008 2:02 pm | |
| Oho! Ovo mi se svidja! Uskoro ce mi trebati koktel posluzenje za goste | |
|
Gost Gost
| Naslov: Re: Nadev za sendvice sa alfa-alfa klicama Sre Jun 11, 2008 11:54 am | |
| Recept ovako izgleda dobro danas ću da ga probam. Jedna dopuna za one koji neznaju alfa-alfa su klice deteline. Upravo su mi proklijale a sve ostalo već imam u frižideru . |
|
milicacica1 Član
Broj poruka : 75 Godina : 37 Lokacija : Srbija Zaposlenje : kozmetičar Datum upisa : 30.04.2010
| Naslov: Re: Nadev za sendvice sa alfa-alfa klicama Pet Apr 30, 2010 7:59 pm | |
| Moze li pomoc:kako se prave klice?Unapres zahvalna | |
|
Branko Urednik
Broj poruka : 1735 Godina : 62 Lokacija : Novi Sad Zaposlenje : Radio Televizija Vojvodine Datum upisa : 21.10.2007
| Naslov: Re: Nadev za sendvice sa alfa-alfa klicama Pet Apr 30, 2010 8:13 pm | |
| | |
|
pomidora vege majstor
Broj poruka : 178 Godina : 58 Lokacija : Francuska,Dalmacija Zaposlenje : samo za praznike i feste(florist) hobi : crtanje,slikanje,citanje,sukulenti Datum upisa : 11.03.2009
| Naslov: Re: Nadev za sendvice sa alfa-alfa klicama Sub Maj 01, 2010 5:21 am | |
| Ja tofu blansiram, dodam zljicu mutarde ( to je slicno senfu ali od druge biljke napravljeno), malo maslinovog ulja, persin, jedan cesanj cesnjaka, papar. Sve izblendam, ohladim i jedem na koluticima mladih tikvica, krastavaca posuto sezamom i klicama crne rotkve, alfafe i klicama grckog fenuja. Ponekad zamotam u listove salate. Moze se posuti vlascem, crvenom paprikom, ukrasiti sa grubo sjeckanim orasima. Meni je mljac. | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Nadev za sendvice sa alfa-alfa klicama | |
| |
|