| Zelite u Radionicu? | |
|
+14iwojima senka Helena eni Branko Milica Bambina svetlanaubavic zelika Branislava Olivera Ružica Cvetić mama3 Viki de Marko 18 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Milica novi član
Broj poruka : 20 Godina : 66 Datum upisa : 27.06.2007
| Naslov: Re: Zelite u Radionicu? Čet Okt 18, 2007 9:35 pm | |
| hvala vam zelika na podrsci nadam se da cu uspeti jer sto vise citam ove vege forume , ja sve manje mislim na meso! | |
|
| |
zelika site admin
Broj poruka : 571 Godina : 53 Lokacija : Les Cedres,Canada Zaposlenje : planer u fabrici metalnih dijelova(inace agronom po struci) Datum upisa : 22.01.2007
| Naslov: Re: Zelite u Radionicu? Čet Okt 18, 2007 9:37 pm | |
| e to je superiska....zato forumi i sajtovi i postoje | |
|
| |
Milica novi član
Broj poruka : 20 Godina : 66 Datum upisa : 27.06.2007
| Naslov: Re: Zelite u Radionicu? Čet Okt 18, 2007 9:37 pm | |
| hvala vam zelika na podrsci nadam se da cu uspeti jer sto vise citam ove vege forume , ja sve manje mislim na meso! | |
|
| |
Branko Urednik
Broj poruka : 1735 Godina : 62 Lokacija : Novi Sad Zaposlenje : Radio Televizija Vojvodine Datum upisa : 21.10.2007
| Naslov: Re: Zelite u Radionicu? Pet Okt 26, 2007 8:45 pm | |
| Godinam se bavim racunarima, ali sa forumima bas nisam "na ti" pa da pitam nesto : Mogu li jednostavno videti nove poruke (npr. da li je neko napisao nesto novo u bilo kojoj konferenciji), ili moram ici redom i gledati ima li nesto novo ? Hvala. | |
|
| |
Olivera Sprout
Broj poruka : 1162 Godina : 57 Lokacija : Beograd/Čortanovci Datum upisa : 31.12.2006
| Naslov: Re: Zelite u Radionicu? Pet Okt 26, 2007 10:07 pm | |
| Branko, receno mi je vec da ovaj forum izgleda kao "vidi sta sam ti uradio od pesme mama", odnosno da ne podseca na php bb, uopste uf.... trebalo bi, dakle, da se u forumima sa novim porukama pojavi slicica dva oraha, da li je to tako? | |
|
| |
Branko Urednik
Broj poruka : 1735 Godina : 62 Lokacija : Novi Sad Zaposlenje : Radio Televizija Vojvodine Datum upisa : 21.10.2007
| Naslov: Re: Zelite u Radionicu? Sub Okt 27, 2007 7:05 am | |
| ) Ja ne bih primetio ni da si stavila dva slona kao indikator, kakvo mi je zapazanje ) Baska sto mi je i ovaj monitor poprilicno los (a ni oci nisu kao sto su nekad bile). Znaci ono u kvadraticu su orasi i to je indikator da ima novih poruka, Jeeeee ! Hvala. | |
|
| |
eni Urednik
Broj poruka : 143 hobi : čitanje, ekološko vrtlarenje Datum upisa : 16.04.2008
| Naslov: Re: Zelite u Radionicu? Uto Maj 06, 2008 12:04 pm | |
| Moram priznati da nisam baš skužila što moram napraviti da mogu ući u radionicu. Budući da nisam nešto kreativna što se tiče pripremanja jela, i nekako mi najviše odgovara pojesti onako svježe nabrano (ubrano), malo oprano. Kada sam počela jesti sirovo povrće, sve mi je uglavnom bilo grozno, ali sam onda pronašla recept za majonezicu u knjizi U. Hochstrassera pa mi je hrana postala prihvatljiva. Pozdrav | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Zelite u Radionicu? Čet Maj 08, 2008 11:14 am | |
| - Ružica Cvetić ::
- Imam pitanje. Da li taan spada u sirovu hranu?
Taan NE SPADA u presnu (sirovu) hranu jer u procesu proizvodnje se samleveni susam podvrgava termičkoj obradi. Premda ne spada u presnu hranu manja količina ove namirnice (koja je bogata kalcijumom) ne bi trebala da poremeti vašu brigu za dobro zdravlje.Ko nije baš presnojedac dopašće mu se verujem namaz med+taan ili malteks+taan (manje taan-a se doda u više meda ili malteksa). Moji klinci vrlo rado klopaju obe varijante namaza. Čak postoji i narodni lek protiv vitiliga koji se pravi tako da se limun (jedan ili nekoliko) stave u teglu sa taanom. Posle određenog vremena taan "pojede" skoro sav limun. Uzima se po supena kašika ovog preparata ujutro i uveče. Inače za osobe koje vode računa o telesnoj težini treba napomenuti da je taan prilično kalorična namirnica. Sadrži prilično masnoće koja ponekad ispliva na površinu tegle. Ovakav taan pre upotrebe treba dobro promešati. Za moj ukus najbolji je onaj proizveden u Makedoniji. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Zelite u Radionicu? Čet Maj 08, 2008 11:18 am | |
| - Viki de Marko ::
- Uslov da udjete u radionicu je vrlo jednostavan:
1. Iskuckajte 15 postova. Predstavite se, komenntarisite recepte, postavite svoj recept i eto.. ili 2. Ako poznajete nekog clana na forumu i vec je u radionici moze ovde da da preporuku za vas. Ha-ha. Nepotizam na delu! (tačka 2.) Neka, ne zameramo, mi drugi ćemo da pokvarimo par tastatura pišući komentare pa eto i nas u elitnom društvu. |
|
| |
Helena raw expert
Broj poruka : 667 Lokacija : Zagreb Datum upisa : 12.05.2007
| Naslov: Re: Zelite u Radionicu? Čet Maj 08, 2008 12:09 pm | |
| Nije garancija niti da ce netko tko iskuca tih 15 postova uci u radionicu ako se primjeti da mu ponasanje nije u skladu s pravilima foruma,a sto se tice nepotizma,ako netko za nekog garantira zasto ga se ne bi pustilo,barem se onda provjereno zna da je covjek pristojan i na mjestu. | |
|
| |
senka novi član
Broj poruka : 2 Datum upisa : 12.08.2008
| Naslov: Re: Zelite u Radionicu? Pon Avg 25, 2008 9:59 am | |
| - Viki de Marko ::
- Uslov da udjete u radionicu je vrlo jednostavan:
1. Iskuckajte 15 postova. Predstavite se, komenntarisite recepte, postavite svoj recept i eto.. ili 2. Ako poznajete nekog clana na forumu i vec je u radionici moze ovde da da preporuku za vas. Pozdrav svima! Sve pohvale ovom forumu! Stvarno ste odlični! Ja sam iz Splita i pokušavam već neko vrijeme prijeći na sirovu prehranu.Bilo kakva pomoć i informacije su dobrodošle! | |
|
| |
zelika site admin
Broj poruka : 571 Godina : 53 Lokacija : Les Cedres,Canada Zaposlenje : planer u fabrici metalnih dijelova(inace agronom po struci) Datum upisa : 22.01.2007
| Naslov: Re: Zelite u Radionicu? Pon Avg 25, 2008 4:25 pm | |
| dobrodosla senko i ja se prebacujem na sirovu hranu ....sve malo malo pa posustanem...znam dobre strane i nemam nikakvih sumnji da je to najbolji vid ishrane...evo me na poslu naprimjer jedem cherry paradajze...bez icega i grickam natopljene bademe.....poslije cu da zavrsim radni dan sa grozdjem i par nektrainica moj glavni problem je poslije podne kad dodjem kuci a muz napravio za klopu nesto sto volim...mi imamo dvoje klinaca i mora se spremti hrana svakodnevno ...to mi obicno pokvari dan......ili kad ja moram da skuvam...to ce uskoro da bude svaki dan...onda se opet "ogrijesim"..... ali sirova hrana je uvjek tu...treba joj samo prici i povecati procenat u ishrani pa ce i beneficije da se pokazu ja inace za sebe ne pripremam skoro naikakva jela...jedem uglavnom salate...a u poslednje vrijeme pokusavam da sto vise povrca i voca unesem u izvornom stanju bez soli ili ulja i tako jos jednom dobrodosla i samo polako....svaki dan uvecaj kolicinu sirovog naprimjer sa uvodjenjem sirovog dorucka pa vidi dokle ce te todovesti....svaka promjena na bolje je pozdravljena, zar ne? | |
|
| |
iwojima novi član
Broj poruka : 5 Datum upisa : 26.03.2009
| Naslov: Re: Zelite u Radionicu? Sub Mar 28, 2009 8:59 am | |
| Pozdrav. Ne mogu da verujem da urednici sajta ne dozvoljavaju pristup svima za ucesce u radionici, pa ljudi, nas vegana i slicnih ima toliko malo da je ovo smesno i zalosno. Umesto da se propagira sto vise ovaj nacin ishrane vi postavljate neke smesne uslove. Draga Helena, sta uopste znaci "covjek pristojan i na mjestu"? Moze se desiti da covek bude pristojan i na mestu a posle da to vise ne bude. Bruka i sramota. | |
|
| |
zelika site admin
| Naslov: Re: Zelite u Radionicu? Ned Mar 29, 2009 10:46 pm | |
| dobrosdoslica iwojima pravila su postavljena od strane vlasnice ove stranice i po meni imaju potpuno smisla radionice su mjesto gdje su i neke teme vise privatnije prirode gdje se mozemo vise otvoriti jedni prema drugima upravo zato sto ne moze bilo koji slucajni prolaznik da "zabada nos" u sve to osim toga onaj dio radionica koje se odnese na foto recepte i neke trikove bi trebao da djeluje kao podstrek za clanove da se vise aktiviraju i doprinose sajtu i samim tim zarade sebi pristup radionicama ako te interesuje pristup radionicama izvoli pisi malo o sebi i o receptima i jednostavno budi aktivna pridodavanjem vrijednosti ovom sajtu....sto ce nam svima koji smo tamo dati sansu da te i upoznamo (donekle) forum je mjesto na koji bilo ko moze da svrati i da presecljava nase price (a ovaj sajt je imao istoriju zloupotreba i raznoraznih problema od nepristojnih ljudi) ono sto bas i nije za sve...neke stvari ja nebi nikad pisala na ovom dijelu foruma a sto sam napominjala u radionicama.... helena nije vec neko vrijeme prisutna na sajtu iz opravdanih razloga a "pristojan covjek i na svom mjestu" upravo znaci to...pristojan i na svom mjestu na kraju ako mogu samo da pridodam da nema potrebe za takvim tonom zacudjavanja i donekle i uvrijedjenosti...sve postoji iz odredjenog razloga....kritike i savjeti su dobrodosli ako dolaze u pravom duhu...onda mogu samo da doprinesu sve opstem boljitku pozdravi | |
|
| |
hana-banana Član
Broj poruka : 81 Godina : 48 Lokacija : Toronto Datum upisa : 14.11.2007
| |
| |
nikki Član
Broj poruka : 65 Godina : 59 Lokacija : Novi Sad Datum upisa : 22.03.2009
| Naslov: Re: Zelite u Radionicu? Uto Mar 31, 2009 5:09 am | |
| Ok su pravila i mi novi na forumu treba da smo strpljivi. Cekacemo da nas primite u drustvo jer novih ideja nikada dosta
Pozzzzz | |
|
| |
anett site admin
Broj poruka : 896 Godina : 56 Datum upisa : 13.10.2007
| Naslov: Re: Zelite u Radionicu? Uto Mar 31, 2009 5:47 am | |
| hana-banana, i ti si nama nedostajala...dobrodosla nazad nikki, ti si vec stekla uslov...vidimo se u radionicama | |
|
| |
iwojima novi član
Broj poruka : 5 Datum upisa : 26.03.2009
| Naslov: Re: Zelite u Radionicu? Čet Apr 02, 2009 6:43 am | |
| Pozdrav! Izvinjavam se svima koji su se nasli uvredjeni mojim postom, bilo je u afektu, ali dobio sam jednu poruku u kojoj izmedju ostalog stoji: "Inace u radionicama su skoro svi recepti koje imas i na forumu i predlozicu adminu da ovo pravilo ukinemo jel zaista je besmisleno...." | |
|
| |
zanahoria Urednik
Broj poruka : 481 Godina : 44 Lokacija : Beograd Datum upisa : 19.02.2007
| Naslov: Re: Zelite u Radionicu? Čet Apr 02, 2009 11:53 pm | |
| To da u radionicama imas recepte koje uglavnom mozes da nadjes na sajtu ako ga dobro procesljas je tacno ,a za ovo drugo ne znam sta izmedju ostalog tu nije jasno? Vecina misli da radionice treba da ostanu zatvorene...a ovde se postuju tudja misljenja tako da istrazuj,pisi....i uzivaj! | |
|
| |
Helena raw expert
Broj poruka : 667 Lokacija : Zagreb Datum upisa : 12.05.2007
| Naslov: Re: Zelite u Radionicu? Sre Apr 08, 2009 5:33 pm | |
| iwojima ispricavam se sto tek sad odgovaram ali nisam bila aktivna na forumu iz privatnih razloga. Samo da odgovorim na to sto to znaci biti pristojan i na mjestu - to je bilo odgovor jednom clanu koji je htio u radionice a bio je bezobrazan prema nama, nije se odnosilo na nikog drugog zapravo vec samo na njega. Sto se mene tice,meni je svejedno,pravila su takva kakva jesu a sve koji zelite pristup za neki zatvoreni podforum ubuduce bih zamolila da se obratite drugim urednicima ili adminu jer ne znam kada cu imati mogucnost svracati na sajt. Ispricavam se ponovo i nadam se da ces nam oprostiti i nastaviti sa sudjelovanjem u forumu | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Zelite u Radionicu? | |
| |
|
| |
| Zelite u Radionicu? | |
|