girlsetsfire Član
Broj poruka : 68 Godina : 38 Zaposlenje : dizajner promo materijala,web dizajner,marketing menadžer...,MAMA hobi : kuvanje Datum upisa : 22.05.2012
| Naslov: krompir, jedan od boljih recepata koje sam probala Sub Jun 02, 2012 9:23 pm | |
| oljusti se krompir, isecka na sto manje komadice pred kraj, kad je vec skoro kuvan dodaju se na kolutice iseckane sargarepe (da budu do pola skuvane, meni su tako ukusnije)
dakle, krompir nek se skoro pa raskuva , onda se procedi.
dalje: na malo ulja proprzim crveni luk, moze i izdinstati, mada je meni foa da samo malo porumeni. u to se doda krompir i sargarepe i promesa na vatri par puta
kao zacin dodala sam biber, nekako se najbolje uklapao
ispao mi je kao pire, ali na neki drugi nacin.
fotografiju nemam, ali verujte mi da je fenomenalno! | |
|
Branko Urednik
Broj poruka : 1735 Godina : 62 Lokacija : Novi Sad Zaposlenje : Radio Televizija Vojvodine Datum upisa : 21.10.2007
| Naslov: Re: krompir, jedan od boljih recepata koje sam probala Pon Jun 04, 2012 10:31 am | |
| Kombinacija krompira i luka je fenomenalna. Ja na prodinstan luk "bacim" obareni krompir i to bude bas "slatko" - restovan krompir. Svakako da sargarepa nece skoditi, naprotiv. I aleva paprika dobro doje ovde kao zacin. I naravno zacin koji ti ne koristis SO ! | |
|
girlsetsfire Član
Broj poruka : 68 Godina : 38 Zaposlenje : dizajner promo materijala,web dizajner,marketing menadžer...,MAMA hobi : kuvanje Datum upisa : 22.05.2012
| Naslov: Re: krompir, jedan od boljih recepata koje sam probala Uto Jun 05, 2012 1:45 pm | |
| kosristi morsku retko i susamovu! nije lose | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: krompir, jedan od boljih recepata koje sam probala | |
| |
|