| Haljina od mesa | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
Branko Urednik
Broj poruka : 1735 Godina : 62 Lokacija : Novi Sad Zaposlenje : Radio Televizija Vojvodine Datum upisa : 21.10.2007
| Naslov: Haljina od mesa Uto Sep 14, 2010 6:59 am | |
| Dokle moze ici ljudski neukus i nemoral ? Amerika ce nam to pokazati : | |
|
| |
anasana Urednik
Broj poruka : 2174 Godina : 45 Lokacija : Novi Beograd Datum upisa : 09.02.2009
| |
| |
Drama Član
Broj poruka : 47 Godina : 42 hobi : fotografija Datum upisa : 01.06.2009
| Naslov: Re: Haljina od mesa Uto Sep 14, 2010 12:03 pm | |
| Užas...šta reći... | |
|
| |
anasana Urednik
| Naslov: Re: Haljina od mesa Uto Sep 14, 2010 4:18 pm | |
| | |
|
| |
brokolica vege majstor
Broj poruka : 215 Lokacija : Srbija hobi : salsa Datum upisa : 10.06.2009
| Naslov: Re: Haljina od mesa Sre Sep 15, 2010 9:10 am | |
| kolko li je samo smrdela ..... | |
|
| |
anasana Urednik
| Naslov: Re: Haljina od mesa Sre Sep 15, 2010 9:34 am | |
| - Citat :
- kolko li je samo smrdela .....
To joj nije bilo vazno, vec da nastavi imidz ekscentricne licnosti kakvom se i do sad predstavljala! | |
|
| |
brokolica vege majstor
| Naslov: Re: Haljina od mesa Sre Sep 15, 2010 10:02 am | |
| pa dobro ona jest kreten..a danas je to tendencija u svetu sto veca gadost u bilo kom smislu to veca popularnost to samo dokazuje koliko je svet prepun retarda... | |
|
| |
The Darkest Star Član
Broj poruka : 123 Datum upisa : 03.07.2010
| Naslov: Re: Haljina od mesa Čet Sep 16, 2010 3:51 pm | |
| - brokolica ::
- pa dobro ona jest kreten..a danas je to tendencija u svetu sto veca gadost u bilo kom smislu to veca popularnost to samo dokazuje koliko je svet prepun retarda...
Potpuno, ali potpunose slazem sa svim ovim. A i moj prvi komentar je bio: "Mora da se seljancura posteno usmrdela!" Meni je ovo toliko grozno da nemam dovoljno reci da izrazim gadjenje. Ova nakaza mi i inace ide na piiiiiiiiip, a tek sada... | |
|
| |
dmitras the Expert
Broj poruka : 713 Lokacija : Nebitna. Datum upisa : 26.10.2009
| Naslov: Re: Haljina od mesa Pet Sep 17, 2010 2:04 pm | |
| Mora i da se smrzla, pride! Čak i na glavi ima parče, za ne poverovati. Kako joj nije palo na pamet da joj neko zvučno ime iz sveta mode uradi imitaciju, tako bi bilo još interesantnije (i skuplje, pa time i bolje za publicitet)? Danas sam počela da čitam jednu knjigu, u kojoj autor na prve dve strane opisuje surovost ljudi prema životinjama (radi ugadjanja nepcu ). Ali, ovo je nevidjeno. | |
|
| |
brokolica vege majstor
| Naslov: Re: Haljina od mesa Pet Sep 17, 2010 2:31 pm | |
| ljudska glupost je neogranicena | |
|
| |
dmitras the Expert
| Naslov: Re: Haljina od mesa Pet Sep 17, 2010 2:39 pm | |
| E, brokolice, da je tek do gluposti... Jedino su ljudi na ovoj planeti sposobni da naude 'iz čista mira', pa još i da u tome uživaju... To je takozvana 'loša agresivnost', to je sadizam, nekrofilija, to su osećanja (ili njihovo odsustvo, bolje rečeno) svojstvena samo našoj rasi. A ovo gore je primer kako se te deformacije svesti, savesti, morala i emotivnog života postavljaju kao medijska atrakcija, kao model... | |
|
| |
anasana Urednik
| Naslov: Re: Haljina od mesa Uto Sep 21, 2010 10:43 am | |
| Zvezde - Domaćica | SrbijaNet
Lejdi Gaga: Pa šta ako sam nosila haljinu od mesa?
Lejdi Gaga naljutila je razne grupe za prava životinje haljinom od sirovog mesa koju je nosila na dodeli MTV nagrada.
Pevačica se naročito našla na tapetu organizacije PETA, a ljubitelje životinja je naljutila i jer je pre toga pozirala za japanski ’Vogue’ prekrivena komadima mesa.
’Zašto svi prave problem oko moje haljine od mesa? Zar me nisu videli kako nosim kožu? Sledeći put ću obući haljinu od tofua’ sarkastično je rekla pevačica, koja je u intervjuu za ’Vanity Fair’ otkrila i kako se ranije stalno molila bogu da je učini ludom.
’Molila sam se bogu svako veče da poludim. Molila sam se da me bog nauči nečemu i ugradi u mene kreativnost i otuđenost koju su imali svi oni ljudi koje volim i poštujem’ rekla je Gaga. Sudeći po haljini od mesa, molitve su joj uslišene.
| |
|
| |
The Darkest Star Član
| Naslov: Re: Haljina od mesa Uto Sep 21, 2010 7:47 pm | |
| "Molila sam se bogu svako veče da poludim. Molila sam se da me bog naučinečemu i ugradi u mene kreativnost i otuđenost koju su imali svi oniljudi koje volim i poštujem"
Koga li ona voli i postuje kad je ovakva skrna?
Kreativnost? Ne bi' rekla. Vise je molba i vapaj da je neko primeti. Kompleksi? | |
|
| |
Branko Urednik
Broj poruka : 1735 Godina : 62 Lokacija : Novi Sad Zaposlenje : Radio Televizija Vojvodine Datum upisa : 21.10.2007
| Naslov: Re: Haljina od mesa Uto Sep 21, 2010 7:58 pm | |
| Ma njima je bitno da skrenu paznju na sebe. Ko ne ume necim lepim i izuzetnim, mora na ovakav nacin. Jadnica.
| |
|
| |
The Darkest Star Član
| Naslov: Re: Haljina od mesa Uto Sep 21, 2010 10:46 pm | |
| - Branko ::
- Ma njima je bitno da skrenu paznju na sebe. Ko ne ume necim lepim i izuzetnim, mora na ovakav nacin. Jadnica.
Bravo, upravo tako! A nazalost, takvih ljudi je mnogo, mnogo... | |
|
| |
Dani Član
Broj poruka : 123 Lokacija : kroz prozor gledam Kozaru Zaposlenje : Čudni su životni putevi,veoma čudni. hobi : Smijati se svakom novom jutru, još jedna nova prilika za uživanje u životu Datum upisa : 09.04.2010
| Naslov: Re: Haljina od mesa Sre Sep 22, 2010 10:00 am | |
| I sad Vi meni recite ko je blesav: Ja, kojoj se to gadi ili ona koja tako mlati lovu i još je obožavaju - umjetnica?! | |
|
| |
anasana Urednik
| Naslov: Re: Haljina od mesa Uto Nov 02, 2010 9:21 am | |
| Lejdi Gagina haljina može da ošteti mozak i ubije
Jedne novine iz Konektikata upozorile su čitaoce na opasnosti koje vrebaju ukoliko neko bude želeo za Noć veštica da obuče haljinu od mesa, kakvu je na dodeli MTV 2010 nagrada nosila Lejdi Gaga.
Mnogi modni eksperti predvideli su da će haljina od sirovog mesa, poput one koju je predstavila ekscentrična pevačica, biti popularan kostim ove godine. ’The Hartford Courant’ upozorava da nošenje sirovog mesa može izazvati infekcije poput kampulobakterioze, koja prouzrokuje visoku temperaturu, bolove u mišićima, dijareju, dizenteriju i druge simptome.
Novine su upozorile da ’mesna haljina’ takođe može dovesti do toksoplazmoze, parazitske infekcije koji može izazvati oštećenje mozga, ili čak smrt kod onih sa slabim imunim sistemom.
izvor - srbija.net | |
|
| |
dmitras the Expert
| Naslov: Re: Haljina od mesa Uto Nov 02, 2010 12:40 pm | |
| A ja se nasekirala što se (skoro) otrovah pečurkom poznatom kao zavodnica! | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Haljina od mesa | |
| |
|
| |
| Haljina od mesa | |
|