Zdrava ishrana
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Vegetarijanski i veganski recepti - zdravlje na vašem tanjiru!

PrijemPristupiRegistruj sePortalliLatest imagesGalerijaTraži
Zadnje teme
» Sokovnici
Neera dijeta za mršavljenje i detoksikaciju - Page 2 Icon_minitimeNed Jul 23, 2023 10:26 am od Arijel5

» moj kuvar
Neera dijeta za mršavljenje i detoksikaciju - Page 2 Icon_minitimeNed Jun 21, 2020 2:15 pm od zugicradovan

» kolaci od soje
Neera dijeta za mršavljenje i detoksikaciju - Page 2 Icon_minitimeNed Apr 28, 2019 4:11 pm od zugicradovan

» Soja poreklo priprema i jos po nesto
Neera dijeta za mršavljenje i detoksikaciju - Page 2 Icon_minitimePon Apr 01, 2019 6:52 pm od zugicradovan

» kuhinjski aparati za pripremu sirove hrane?
Neera dijeta za mršavljenje i detoksikaciju - Page 2 Icon_minitimePet Jan 25, 2019 9:47 am od Pevaljka

» Sojino mleko
Neera dijeta za mršavljenje i detoksikaciju - Page 2 Icon_minitimePet Feb 23, 2018 5:17 pm od zugicradovan

» Novi clan
Neera dijeta za mršavljenje i detoksikaciju - Page 2 Icon_minitimeSub Jul 18, 2015 9:26 pm od TechnciKing

» Veganski omlet
Neera dijeta za mršavljenje i detoksikaciju - Page 2 Icon_minitimePet Maj 15, 2015 11:08 am od AmonRa

» Vitamix blender
Neera dijeta za mršavljenje i detoksikaciju - Page 2 Icon_minitimePet Maj 15, 2015 10:44 am od AmonRa

» Imate li savet?
Neera dijeta za mršavljenje i detoksikaciju - Page 2 Icon_minitimeSre Mar 25, 2015 11:53 am od Rodman

» Totalna terapija Rudolfa Brojsa
Neera dijeta za mršavljenje i detoksikaciju - Page 2 Icon_minitimeNed Mar 15, 2015 9:37 pm od statomir

» Šta raditi kada su ukućani mesožderi?
Neera dijeta za mršavljenje i detoksikaciju - Page 2 Icon_minitimeSre Jan 28, 2015 10:00 am od Adonia

» ZAPECENE MAKARONE SA PARADAJZOM
Neera dijeta za mršavljenje i detoksikaciju - Page 2 Icon_minitimePet Dec 26, 2014 8:58 pm od cmile

» Musaka od spanaca i pirinca
Neera dijeta za mršavljenje i detoksikaciju - Page 2 Icon_minitimePet Dec 26, 2014 3:05 pm od cmile

» potrbni saveti novajliji....
Neera dijeta za mršavljenje i detoksikaciju - Page 2 Icon_minitimePet Dec 26, 2014 2:03 pm od jelena1gol

» Tofu - uradi sam
Neera dijeta za mršavljenje i detoksikaciju - Page 2 Icon_minitimeČet Nov 20, 2014 6:22 pm od zugicradovan

» Koliko nas je na Facebook-u?
Neera dijeta za mršavljenje i detoksikaciju - Page 2 Icon_minitimePon Nov 17, 2014 6:49 am od Drama

» Biljna mleka u aparatu
Neera dijeta za mršavljenje i detoksikaciju - Page 2 Icon_minitimeČet Nov 13, 2014 9:52 pm od Branko

» 80/10/10 Diet
Neera dijeta za mršavljenje i detoksikaciju - Page 2 Icon_minitimeČet Avg 28, 2014 7:56 am od Branko

» Lijek za rak ?
Neera dijeta za mršavljenje i detoksikaciju - Page 2 Icon_minitimePet Jul 25, 2014 10:12 am od armageddon381

Ključne reči
free oraha keks kopriva majonez namaz jogurt recepti šargarepa proso kafa sirova indijskih piramida avokado puding Knjige maslacka sladoled sirove sremusa tikvice vegane tofu kakao vegetarijanci
Pristupi
Korisničko ime:
Šifra:
Pristupi automatski pri svakoj poseti: 
:: Zaboravio sam šifru
Ko je trenutno na forumu
Imamo 9 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 9 Gosta :: 2 Provajderi

Nema

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 326 dana Sub Sep 17, 2011 2:08 pm
Čajevi za

Neera dijeta za mršavljenje i detoksikaciju

Ići dole 
+32
Milenica13
meck@
sveMIR
JessiJ
axy
kiki_zemun
ARIJEL100
Minie
MrMara
n3s
Nikolas
avgi
Tea
MalaMila
ellena
loonyc
The Darkest Star
elena91
sinisa
ANČICA
OLI
nikki
Purple
Branko
sunny
Arijel5
mama3
zanahoria
zelika
Bambina
anett
Olivera
36 posters
Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeći
AutorPoruka
Olivera
Sprout
Sprout
Olivera

Broj poruka : 1162
Godina : 57
Datum upisa : 31.12.2006

Neera dijeta za mršavljenje i detoksikaciju - Page 2 Empty
PočaljiNaslov: Re: Neera dijeta za mršavljenje i detoksikaciju   Neera dijeta za mršavljenje i detoksikaciju - Page 2 Icon_minitimeČet Mar 05, 2009 3:57 pm

mama3, baš se radujem da su ti se čula naoštrila na nove ukuse!!!
meni najbolje odgovara hleb sa lukom - šolja suncokreta i šolja lanenih semenki se samelju, usitni se dosta luka 2-3 glavice, a može i praziluk, doda se malo hladnocedjenog ulja i sho yu sosa, sasvim malo vode ako treba i onda se umesti testo, rasporedi se na papir za pečenje, špatulom se izrežu kriške i onda se suši ako nema dehidratora u situ i na radijatoru npr....probaj to, jako zasitan raw hleb....
U medjuvremenu, meni je danas deseti dan gladovanja i sasvim sam okej, imam puno energije, pijem dosta čaja i naravno trčim u wc Shocked
Nazad na vrh Ići dole
http://www.sirovahrana.rs
Olivera
Sprout
Sprout
Olivera

PočaljiNaslov: Re: Neera dijeta za mršavljenje i detoksikaciju   Neera dijeta za mršavljenje i detoksikaciju - Page 2 Icon_minitimeNed Mar 08, 2009 12:18 pm

Za mene je počeo trinaesti dan na Neera dijeti. I dalje sam dobro, i izdržavam affraid U petak sam išla kod doktorke opšte prakse da mi uvede u karton izveštaje endokrinologa. Rekla mi je da izgledam mnogo bolje nego prošli put kada me je videla, tj. pre dve nedelje pošto više nisam natečena kao balon i splasli su mi edemi. Objasnila sam joj da sam već 11 dana bez čvrste hrane i sve kako ide sa ovom dijetom. Idem dalje do petnaestog dana i onda polako prestajem - obaveštavaću vas....btw, izgleda da sam oslobila do sada 6 kg, što je jako lepo usputno slabljenje uz detoks uzimajući u obzir da mi je zbog hypo tireoze jako usporen metabolizam
Nazad na vrh Ići dole
anett
site admin
site admin
anett

Broj poruka : 896
Godina : 56
Datum upisa : 13.10.2007

PočaljiNaslov: Re: Neera dijeta za mršavljenje i detoksikaciju   Neera dijeta za mršavljenje i detoksikaciju - Page 2 Icon_minitimePon Mar 09, 2009 6:19 pm

Evo i mene...polako guram prvi dan. Nije lose, nema jake gladi a kada je ipak osetim, limunada resi problem. Slana voda jeste problem...meni je od nje muka i prosli put sam pila senu i radila klistire. Ali sta sa elektrolitima? Da pokusam sa manjom kolicinom soli?
Za one koji su prvi put na detoxu- velika kolicina toksina se izbacuje preko koze,i pozeljno je cesce tusiranje,bar dva puta dnevno... ubrzace proces detoxikacije. Ujutru telo iscetkati cetkom od prirodne dlake da se pokrene cirkulacija, pre tusiranja. Onda blage vezbe istezanja da se pokrenu limfa i creva. Uvece kozu mazati maslinovim uljem sa dodatkom etericnog ulja kleke(borovice),zato sto to ulje dodatno izvlaci toksine...moze i morska so u maslinovom ulju,to preporucuje Nazarov...za glavobolju hladni oblozi sa lavandom.20 minuta grejanja jetre termoforom moze da joj pomogne u izbacivanju toksina.

Olivera,kako ide ? Koliko si tecnosti unosila dnevno?
Nazad na vrh Ići dole
Olivera
Sprout
Sprout
Olivera

PočaljiNaslov: Re: Neera dijeta za mršavljenje i detoksikaciju   Neera dijeta za mršavljenje i detoksikaciju - Page 2 Icon_minitimeUto Mar 10, 2009 3:11 pm

Ja danas završavam - petnaesti je dan za mene, tako da sam pored neera napitka uvela i sok od sveže cedjene pomorandže. Kako to samo ima dobar ukus! nakon 15 dana gladovanja, hm affraid I danas sam popila svoj sea salt shake, nemam problema sa ispijanjem toga, možda da probaš sa manjom količinom sol. Ja nakon toga pijem čaj od nane. Ta slana voda zaista napravi čišćenje, i to kakvo. Samo da znate, i posle 15 dana bez hrane ima sadržaja u crevima i izbacivanje toga je takodje deo detoksa. Od sutra ću početi polako sa laganim salatama, mislim, imam bukovače u kuhinji koje prosto mame, uh
Inače dnevno pijem jako puno tečnosti, to su litri i litri u vidu vode, neera napitka i čajeva
Nazad na vrh Ići dole
anett
site admin
site admin
anett

PočaljiNaslov: Re: Neera dijeta za mršavljenje i detoksikaciju   Neera dijeta za mršavljenje i detoksikaciju - Page 2 Icon_minitimeUto Mar 10, 2009 9:16 pm

Svaka cast Olivera!

Dan drugi.800ml vode sa pola kasicice soli...i nista...premalo soli, valjda...a prethodno vece sam zaboravila da popijem senu...pa sam opet pribegla klizmi
Inace, osecaj isti kao juce, jezik malo pobeleo i nisam bas ekstra raspolozena, narocito dok kuvam Wink
Nazad na vrh Ići dole
anett
site admin
site admin
anett

PočaljiNaslov: Re: Neera dijeta za mršavljenje i detoksikaciju   Neera dijeta za mršavljenje i detoksikaciju - Page 2 Icon_minitimeSre Mar 11, 2009 8:47 pm

Treci dan...bez promena...nema glavobolja,povremeno me uhvati psihicka glad...od sutra bi trebalo da krene izbacivanje toksina koji su sad rastvoreni...slana voda se lakse pije na cevcicu
Nazad na vrh Ići dole
Olivera
Sprout
Sprout
Olivera

PočaljiNaslov: Re: Neera dijeta za mršavljenje i detoksikaciju   Neera dijeta za mršavljenje i detoksikaciju - Page 2 Icon_minitimeSre Mar 11, 2009 9:28 pm

Drži se Anett - najgore je prošlo, tj.treći dan emotions
Ako slana voda ide lakše na slamčicu, to je onda sjajno rešenje!
Nazad na vrh Ići dole
mama3
Član
Član
mama3

Broj poruka : 89
Datum upisa : 19.05.2007

PočaljiNaslov: Re: Neera dijeta za mršavljenje i detoksikaciju   Neera dijeta za mršavljenje i detoksikaciju - Page 2 Icon_minitimeČet Mar 12, 2009 7:59 am

bravo bravo:)
ja moram da naglasim da sam chula u medjuvremenu za neru da dijeta nije za igranje i da ona moze da bude uvod u anoreksiju..znaci--ooprezzz

drugo,ja sam vec druga nedelja na sirovoj hrani-recimo 80 % je sirovo u toku dana i stvarno je cudo,osecam se odlicno:))
poz
Nazad na vrh Ići dole
anett
site admin
site admin
anett

PočaljiNaslov: Re: Neera dijeta za mršavljenje i detoksikaciju   Neera dijeta za mršavljenje i detoksikaciju - Page 2 Icon_minitimeČet Mar 12, 2009 8:39 am

mama3 ::
ja moram da naglasim da sam chula u medjuvremenu za neru da dijeta nije za igranje i da ona moze da bude uvod u anoreksiju..znaci--ooprezzz

drugo,ja sam vec druga nedelja na sirovoj hrani-recimo 80 % je sirovo u toku dana i stvarno je cudo,osecam se odlicno:))
poz

verujem da nera moze i dotle da dovede...citam po forumima kako zene pocinju gladovanje iskljucivo zbog linije,detox im nije uopste vazan...pa sa 55kg krenu na gladovanje...ponavljaju neru posle dve nedelje...uzas...ja bih rekla da je primarni cilj detox,a gubitak tezine sekundarni,neizbezan
u prodavnici zdrave hrane sam naisla na zenu koja je pila neru sa alevom paprikom,ona uopste ne zna zasto se pije cili,kajen ili djumbir...pila je jednu casu nere dnevno...normalno slede problemi

cetvrti dan,osecam se dobro,ne mislim na hranu uopste...jos nema onog naleta energije,ali je svakako ima vise nego juce Very Happy ...3,5kg manje

mama3,izgleda da si navikla na sirove ukuse...samo tako nastavi i uzivaj vegi
Nazad na vrh Ići dole
sunny
novi član
novi član

Broj poruka : 1
Datum upisa : 12.03.2009

PočaljiNaslov: Re: Neera dijeta za mršavljenje i detoksikaciju   Neera dijeta za mršavljenje i detoksikaciju - Page 2 Icon_minitimeČet Mar 12, 2009 1:20 pm

dobar dan zelim :)cestitam svima na neera dijeti :)momak i ja planiramo za koju nedelju na istu, ali imamo problem.u mestu u kome zivimo, kragujevcu, do sada nigde nismo uspeli da nadjemo cayenne papriku.bila bih vam zaista zahvalna ako biste mi mogli reci gde moze da se nadje taj sastojak npr. u beogradu.thnx in advance :)pozdrav
Nazad na vrh Ići dole
anett
site admin
site admin
anett

PočaljiNaslov: Re: Neera dijeta za mršavljenje i detoksikaciju   Neera dijeta za mršavljenje i detoksikaciju - Page 2 Icon_minitimeČet Mar 12, 2009 5:08 pm

emotions sunny !

Dobra zamena za kajen papriku je cili ili djumbir u prahu...rade istu stvar,pokrecu cirkulaciju i rastvaranje sluzi...koriste se u isoj kolicini kao kajen...Javi iskustva kad krenete sa nerom
Nazad na vrh Ići dole
Branko
Urednik
Urednik
Branko

Broj poruka : 1735
Godina : 62
Zaposlenje : Radio Televizija Vojvodine
Datum upisa : 21.10.2007

PočaljiNaslov: Re: Neera dijeta za mršavljenje i detoksikaciju   Neera dijeta za mršavljenje i detoksikaciju - Page 2 Icon_minitimeSub Mar 14, 2009 8:16 am

mama3 ::

Sve ne bih da se mesam, ali kad si vec rekla, moram da dodam da se slazem sa tobom. Po meni, ovakve dijete nisu dobre. Ne samo zbog anoreksije, nego jednostavno ostavljanje tela na duze vreme bez potrebnih namirnica tj. sastojaka mi se cini neispravno. Ishrana treba da bude raznovrsna i umerena, i ako se zeli postici smanjenje tezine, treba proporcionalno smanjiti kolicinu namirnica.
Nazad na vrh Ići dole
anett
site admin
site admin
anett

PočaljiNaslov: Re: Neera dijeta za mršavljenje i detoksikaciju   Neera dijeta za mršavljenje i detoksikaciju - Page 2 Icon_minitimeSub Mar 14, 2009 9:11 am

Zasto na ovo gledate kao na dijetu ?Nera je prvobitno koriscena za lecenje zeluca, ne za mrsavljenje...kada su videli pozitivne efekte, poceli su da je prodaju kao dijetu...ljudi vole dijete, ne zanima ih koliko otpada nose u telu i mogucnost da nesto ucine po tom pitanju
Za one koji zele samo da smrsaju, dovoljna je umerenost i povecan unos sirove, zive hrane
Ovakvo gladovanje cak dopusta unos minerala iz sirupa, a pravo gladovanje, recimo po Malahovu i ono koje primenjuju monasi, je samo na vodi
Procitala sam vise knjiga o gladovanju i cini mi se da moze da pomogne...nista ne tvrdim, proveram prakticno i videcemo rezultate Wink

Sesti dan...od sinoc se osetno podigao nivo energije i raspolozenja...nema gladi...prestao bol u kolenu emotions
Nazad na vrh Ići dole
Branko
Urednik
Urednik
Branko

Broj poruka : 1735
Godina : 62
Zaposlenje : Radio Televizija Vojvodine
Datum upisa : 21.10.2007

PočaljiNaslov: Re: Neera dijeta za mršavljenje i detoksikaciju   Neera dijeta za mršavljenje i detoksikaciju - Page 2 Icon_minitimeSub Mar 14, 2009 9:40 pm

Citat :
Zasto na ovo gledate kao na dijetu ?Nera je prvobitno koriscena za lecenje zeluca, ne za mrsavljenje...kada su videli pozitivne efekte, poceli su da je prodaju kao dijetu...ljudi vole dijete, ne zanima ih koliko otpada nose u telu i mogucnost da nesto ucine po tom pitanju

U samom naslovu teme pise da je dijeta za mrsavljenje i detoksikaciju. I sama si napisala koliko si omsavila, a ne koliko si otrova izbacila. To jeste nacin da se omrsavi, ali po meni los. Da li uopste dolazi do neke detoksikacije i da li je uopste potrebno necim inicirati detoksikaciju ili to organizam rutinski obavlja, to je posebno pitanje ? Kako mozes znati da se organizam oslobodio nekih otrova ? Subjektivan osecaj ? Da li postoje neke medicinske potvrde ? Creva ce biti ociscena, to je fakat, ali na malo surov nacin, to je maltene mehanicko spiranje creva. Koliko to prija crevnoj flori ? Koliko ce biti ociscene celije naseg organizma, a to je valda cilj ? Zar nije bolje nekom hranom (sirovo voce, povrce, cajevi - ali ne sena!) za koje se zna kako deluju i koja su njihova lekovita svojstva "procistiti" se, ali pre svega uzdrzavanjem od svih losih masnoca, dodataka hrani, kupovnih pica i sl. a ne izgladnjivanjem ? Mnogo pitanja sam postavio. Ne znam ni ja odgovore, samo imam svoje misljenje na tu temu, moguce i pogresno. Uzdati se u tvrdjenje nekog "autoriteta" koji je napisao knjigu i experimentisati sa svojim organizmom mi je malo neozbiljno. Cemu to ? Kod vecine devojaka na forumima glavni razlog je ipak smanjenje tezine. Zato sam u prethodnoj poruci tako zvucao, naglasio "dijeta", sto se u narodu prevodi kao smanjen unos hrane, mada u medicini ima drugo znacenje.
Nazad na vrh Ići dole
anett
site admin
site admin
anett

PočaljiNaslov: Re: Neera dijeta za mršavljenje i detoksikaciju   Neera dijeta za mršavljenje i detoksikaciju - Page 2 Icon_minitimeSub Mar 14, 2009 11:41 pm

Kada sam prvi put gladovala, ovo se zvalo Master cleanse. Primarno je izbaciti toksine a gubitak kilograma nije cilj, vec se desava usput. Napisala sam koliko je kilograma otislo zato sto mozda nekoga zanima, da zna sa cim da racuna.Tek da se zna, ti kilogrami se brzo vracaju- prvo se napune creva, onda mozemo da dodamo gomilu preradjene hrane...vrlo brzo smo na staroj tezini.
Ko je vec raskrstio sa masnocama, msg-om i svim sto si pobrojao, u gladovanje se upusta samo zbog njegovog blagotvornog dejstva na organizam (ne gladujem prvi put i znam da je blagotvorno, ne uzdam se u autoritete vec u svoje iskustvo).
Ja se sada zdravo hranim i ne bi trebalo da talozim otrove i sljaku. Ali, ja se nisam ovako hranila prethodnih 30 i vise godina...ako ima sta, ocistice se gladovanjem, ako ne bar sam osvezila i regenerisala organizam.
I najvaznije-naucila sam da je subjektivni osecaj sigurniji pokazatelj od medicinske potvrde, koja moze ali ne mora da bude verodostojna.
Nazad na vrh Ići dole
anett
site admin
site admin
anett

PočaljiNaslov: Re: Neera dijeta za mršavljenje i detoksikaciju   Neera dijeta za mršavljenje i detoksikaciju - Page 2 Icon_minitimeNed Mar 22, 2009 8:35 am

Zavrsila gladovanje...nisam se pridrzavala saveta sa nerine knjizice da mi prva hrana bude kuvana supa,vec sam i dalje na sirovom vocu,povrcu,orasastom vocu...ako zelite da izbegnete bolove u stomaku,jedite zivu hranu,bar jos nedelju dana posle gladovanja.
Nazad na vrh Ići dole
Olivera
Sprout
Sprout
Olivera

PočaljiNaslov: Re: Neera dijeta za mršavljenje i detoksikaciju   Neera dijeta za mršavljenje i detoksikaciju - Page 2 Icon_minitimePet Mar 27, 2009 9:53 pm

ja isto tako nisam prekinula gladovanje supom...uzela sam sok od pomorandže zadnjeg dana, takodje i neera napitak, posle toga sam jela sirovo - salate, pljus pa bukovače, da, meni ništa sirovo ne pada teško na stomak...
tako sam izašla iz gladovanja bez ikakvih negativnih pojava, nikakva mučnina, težina u stomaku posle uzimanja hrane, ništa...samo postepeno i pametno,i sve protekne zaista lagano.
Mislim da ću ponoviti ovu kuru kroz izvesno vreme
Nazad na vrh Ići dole
Purple
novi član
novi član
Purple

Broj poruka : 3
Zaposlenje : student
Datum upisa : 29.03.2009

PočaljiNaslov: Re: Neera dijeta za mršavljenje i detoksikaciju   Neera dijeta za mršavljenje i detoksikaciju - Page 2 Icon_minitimeNed Mar 29, 2009 6:31 pm

Danima vas vec citam iz prikrajka i upijam korisne informacije kao sundjer pa shvatam da to nije lepo, ipak sam ja (donekle) vaspitana devojka Smile
Pa se upravo registrovah Smile

Zainteresovao me je Neera program, pa su me podstakla i vasa iskustva da ozbiljno razmislim o njoj.

Naime, nemam ozbiljne probleme sa kilogramima,u stvari nemam nikakve (20 god, 175 cm, 58 - 60 kg i obime malo jace nego savrsene) ali imam drugi veliki problem - damn celulit!!!
Da, 20 godina i celulit.

Zanima me koliko bi mi Neera u nekom krecem periodu(primecujem da se od nje brzo mrsavi a to mi ne treba, ne bih smela da izgubim vise od 3,4 kg, to je maksimum) konkretno pomogla s njim ,imate li ili ste culi za iskustva?

Ako vas mrzi da citate, naredni deo ne morate, ja sam strasno brbljiva : Smile

Inace, odlucna u nameri da ga se resim okrenula sam list sa ishranom u poslednjih skoro mesec dana (taj novi rezim se zasniva na zdravoj, a ne niskokaloriscnoj hrani - ujutru cedjena pomorandza, dorucak musli koje sam sama umesala + jogurt; rucak belo/riba/sojino meso sa povrcem kao prilogom, veceram retko, ako pojedem nesto to bude kao dorucak).

Nekad je to bilo: dorucak fornetti na putu do faxa, kad dodjem kuci nesto kuvano - jedino dobro, vecera - s drustvom na "pljesku"/pizzu/burek/fun .
Nadam se da niste povratili. Meni se sad povraca od pomisli na to Smile

Pocela sam da vezbam, pola sata na steperu koji sam kupila tako sto sam ga sama zaradila pa me to tera da ga koristim Smile + trbusnjaci.

Izbacila sam kafu koju sam nekad pila ujutru na prazan stomak i pijem nenormalne kolicine vode i kad jesam i kad nisam zedna. Smile

Napomenucu da nikad u zivotu nisam jela hleb (pa tako i pored lose ishrane koje mi je donela celulit nikad nisam uspela preterano da se ugojim) i da oduvek imam neverovatno dobar metabolizam.

(inace, vaga pokazuje da sam se ugojila 1 kg od kako sam na novom rezimu Question Exclamation )

Da li je nekome jasno sta se sa mnom desava?!

Zbunjuje me to gojenje i kolicina celulita koju imam iako sve moje vrsnjakinje iz mog okruzenja (verovali ili ne) vode racuna jos manje nego ja nekada (nisu mogle gore da se hrane,to ne, ovo "manje racuna" se odnosi na kretanje, ja sam kao cigra,samo leprsam, nikad ne cekam autobus za <3 stanice,sve to preletim brzim hodom, i ne koristim lift i nikad me ne mrzi da setam) a nemaju ga u toj meri?!

Genetika? Da li je moguce da je toliko zastupljena kod mene?

Hormoni? (znam da povecana kolicina estrogena utice na celilit, a ja koristim yasmin kontraceptivne pilule koje imaju 0,03 estrogena, dakle dodatno unosim vestacki estrogen u sebe)

Napominjem ,ako Neera vrsi detoksikaciju sa akcentom na organima za verenje, cenim da mi nije potrebna, imaam savrsen metabolizam, meni treba neki "lek" za ciscenje celog organizma.

Ukoliko je iko izdrzao da ovo procita do kraja,
greetings
pa makar mi ne pomogao/la Smile

Urednici/e, ako mislite da postu koji se pretvorio u pricu o celulitu nije mesto, mozemo da otvorimo posebnu temu " lecenje celulita" u okviru "dijeta".
Nisam mogla da se odlucim Smile
Nazad na vrh Ići dole
anett
site admin
site admin
anett

PočaljiNaslov: Re: Neera dijeta za mršavljenje i detoksikaciju   Neera dijeta za mršavljenje i detoksikaciju - Page 2 Icon_minitimeNed Mar 29, 2009 8:26 pm

emotions Purple !

Nije neobicno da ljudi normalne tezine imaju celulit...imam negde tekst o njemu i zasto je neko sklon da ga dobije a neko ne...postavicu ga kada ga pronadjem

Neera donekle pomaze kod celulita...ali,to je kratkog daha,a celulit trazi stalnu borbu...cak i kada ga se jednom resis nema opustanja,jer se opet vraca
Evo par stvari koje ja koristim u tu svrhu- suvo cetkanje svakog jutra i posle toga kontrastno tusiranje,dovoljno vode u toku dana,u zadnje vreme cellules aparat...anti celulit masaza je odlicna,ako imas vremena za to...za telo ne kristim kupovnu kozmetiku za celulit,pravim sebi ulja sa dodatkom etericnog ulja grejpfruta koje dobro drenira...
Nazad na vrh Ići dole
Purple
novi član
novi član
Purple

PočaljiNaslov: Re: Neera dijeta za mršavljenje i detoksikaciju   Neera dijeta za mršavljenje i detoksikaciju - Page 2 Icon_minitimeNed Mar 29, 2009 8:39 pm

anett, pa ti si procitala post!?Omg! Smile

Hvala na tome i na dobrodoslici Smile

Planiram u skorijem roku, zavisno od finansija, da krenem negde na rucnu masazu, vec mi je neko preporucio jednu devojku.

Cellules- philipsov aparat na struju?
Dobila sam ga na poklon od deckove mame, ali ne mogu sama da "se dohvatim" i niko ne zeli da mi pomogne, tako da stoji uredno spakovan u kutiju Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
anett
site admin
site admin
anett

PočaljiNaslov: Re: Neera dijeta za mršavljenje i detoksikaciju   Neera dijeta za mršavljenje i detoksikaciju - Page 2 Icon_minitimeNed Mar 29, 2009 8:52 pm

Naravno da sam procitala ceo post cool...kako drugacije da te upoznam Wink
Moj cellules nije philipsov, nesto jeftinija varijanta...uspevam nekako da to sama odradim, ali je doosadnoo i zvuk mu nije bas najprijatniji, li svejedno...vuce on lepo, bice valjda neke promene...vremenom...

Propustila sam nesto da napisem...ako si zdrava, bolje se hranis i aktivna si, a ipak si se ugojila kilogram...da nisi dodala misicne mase ili jednostavno tvom telu treba taj kilogram...znas da se tezina regulise na pravilnoj ishrani, sta je kome potrebno-plus ili minus
A hormoni...to vec mora da se proveri u nekoj laboratoriji
Nazad na vrh Ići dole
Purple
novi član
novi član
Purple

PočaljiNaslov: Re: Neera dijeta za mršavljenje i detoksikaciju   Neera dijeta za mršavljenje i detoksikaciju - Page 2 Icon_minitimeNed Mar 29, 2009 9:12 pm

Vec 2 sata sam na internetu trazeci sve o celulitu izazvanim hormonima i sve sam ubedjenija da je moj upravo taj!

Redovno idem na kontrole kod svog ginekologa, tako da pratim hormone i u normalim su granicama, ali moguce da on takav normalan utice Smile, ali pricacu sa njom (zenska je) o tome da predjem na koriscenje pilula koje imaju manji udeo estrogena ili cak nikakav, tj na tzv. mini pilule.
Citam cak o kremama koje masiranjem kroz kozu u tkivo ubaciju endogen koji daje cvrstinu tom istom tkivu.
Sta ti je 21. vek Smile

Hvala na utehi (utesi? hm...) sto se tice ovog 1 kg, ne opterecujem se kg_ima ali opet, kad se sve to bas tebi dogodi...i jos vidis crno na belo na vagi... Smile
Nazad na vrh Ići dole
nikki
Član
Član
nikki

Broj poruka : 65
Godina : 59
Datum upisa : 22.03.2009

PočaljiNaslov: Re: Neera dijeta za mršavljenje i detoksikaciju   Neera dijeta za mršavljenje i detoksikaciju - Page 2 Icon_minitimeUto Mar 31, 2009 8:18 am

Verujem da je Nera dijeta dovela do gubitka kilograma ali sumnjam da nije izazvala "sok" u organizmu. Misim da svakodnevna doza gladovanja tj.umerenog unosa svega predstavlja idealnu dijetu i nisam sklona ovako ekstremnim dijetama.Posebno sam protivnik caja od sene jer se remeti prirodni ciklus praznjenja creva. Imam jutarnji ritual ispijanja 1/2-1l mlake vode (bez soli naravno) koji odlicno "radi posao". Kako toliko soli utice na organizam? Samo oprezno sa ovakvim vidom detoksinacije.
Nazad na vrh Ići dole
Olivera
Sprout
Sprout
Olivera

PočaljiNaslov: Re: Neera dijeta za mršavljenje i detoksikaciju   Neera dijeta za mršavljenje i detoksikaciju - Page 2 Icon_minitimeSub Maj 30, 2009 3:04 pm

Ja sam ponovo počela sa Neera dijetom, danas mi je četvrti dan. Krenula sam i na hidro kolon terapiju, tako da ne koristim sea salt shake, jer nema potrebe.
Doktorka koja radi HKT kaže da je u kombinaciji sa postom to dobitna kombinacija, tako da se u kolonu otapa stari sadržaj koji tu stoji dugo i da se isti uspešno otkloni.
Od hormonske zbrke mi se u jednom periodu jako pogoršalo stanje tena, ali sada posle HKT koža izgleda bitno bolje. Uglavnom, u ovom momentu sam uradila 2 terapije, trudiću se da izdržim 10 dana posta, a onda klasičan režim na sirovom....
Nazad na vrh Ići dole
OLI
novi član
novi član
OLI

Broj poruka : 29
Godina : 41
Datum upisa : 17.04.2010

PočaljiNaslov: Re: Neera dijeta za mršavljenje i detoksikaciju   Neera dijeta za mršavljenje i detoksikaciju - Page 2 Icon_minitimeUto Jun 08, 2010 5:53 pm

Može li neka od vas devojčica da mi napiše kako izgleda ta Neera dijeta? Taj link koji je gore na forumu nije više u funkciji, čini mi se... :/
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Neera dijeta za mršavljenje i detoksikaciju   Neera dijeta za mršavljenje i detoksikaciju - Page 2 Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Neera dijeta za mršavljenje i detoksikaciju
Nazad na vrh 
Strana 2 od 6Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeći
 Similar topics
-
» DIJETA
» UN dijeta
» LIMUNOVA DIJETA
» DIJETA SA JABUKAMA
» Dijeta po satima

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu