danilo93 novi član

Broj poruka : 10 Datum upisa : 20.06.2012
 | Naslov: Re: Bukovača i prokelj Uto Jan 14, 2014 12:02 pm | |
| - Citat :
- Bukovače skoro uvijek jedem u ovoj kombinaciji s keljom pupčarom jer mi je predobra kombinacija tako da ih nisam nikada sušila. Isprobaj pa ćeš vidjeti kako će ispasti i obavijesti nas!
što se tiče jedenja velikih količina hrane-mogu reći da te razumijem jer i ja jedem puno. Jedući manje količine tijelo se osjeća lakše, ima se više energije i ima i drugih prednosti. Najveći nedostatak jedenja velikih količina je vrijeme-potrebno je puno vremena za pripremanje (rezuckanje) i za žvakanje, ali opet ovisi i što se jede. Ako je to nekakva salatica s laganim preljevom mora se pojesti više nego ako se jedu jači umaci, sjemenke, ulja. Najvažnije je da uživaš u hrani i prilagodiš si obroke da budeš sit i dobro se osjećaš!
Potrudicu se ovih dana da napravim sta sam zamislio, pa javljam rezultate! Hvala puno na odgovorima.  |
|
danilo93 novi član

Broj poruka : 10 Datum upisa : 20.06.2012
 | Naslov: Re: Bukovača i prokelj Sre Jan 15, 2014 7:05 am | |
| Pozdrav! Napravio sam juce sta sam zamislio sa bukovacama. Oprao sam ih i stavio u dehidrator. potom sam ih posolio i stavio preko malo djumbira u prahu. Ukljucio sam ih na 35 stepeni Celzijusa i susio par sati. Nisam siguran koliko tacno. Posle toga sam ih umakao u maslinovo ulje i preko njih dodao crnog luka. Ja sam bio odusevljen. Predobro je ispalo! :DEvo slike:  |
|
cremonese novi član

Broj poruka : 2 Godina : 40 Lokacija : Bec Ej hobi : Rekreacija, plivanje, pisanje , citanje Datum upisa : 12.04.2013
 | Naslov: Re: Bukovača i prokelj Pon Feb 17, 2014 8:34 pm | |
| Ajoj brate, kud pogledah ovo nocas, podje mi voda na usta. Svaka cast! |
|
Sponsored content
 | Naslov: Re: Bukovača i prokelj  | |
| |
|