|
|
| Autor | Poruka |
|---|
Lucy novi član

Broj poruka: 2 Datum upisa: 02.09.2008
 | Naslov: Sokovnici Uto Sep 02, 2008 7:48 pm | |
| Htela bih da kupim neki sokovnik, medjutim ima toliko sokovnika a cene su im dosta razlicite. Nisam u nekoj finansiskoj situaciji pa sam mislila da kupim neki najjeftiniji  Po cemu se razlikuju, i da li su jeftiniji toliko losiji, posto im je cena toliko niza? |
|
 | |
anett site admin

Broj poruka: 896 Godina: 45 Datum upisa: 13.10.2007
 | Naslov: Re: Sokovnici Sre Sep 03, 2008 6:57 am | |
| Lucy  Moje iskustvo sa sokovnicima: jeftiniji Philipsov cedi fino sokove,ali voce i povrce mora da se secka na majusne komadice,pulpa ne ide u kontejner nego se skuplja oko noza i brzo zaglavi sokovnik...kad mi je dojadilo da ga par puta rasklapam zbog dve-tri case soka,kupila sam Jack Le Lanne's sokovnik i mukama je dosao kraj...guta cele jabuke i kruske,zajedno sa semenom,sargarepe(po 4 komada odjednom)...ne zaglavljuje i pulpa ide tamo gde treba  _________________ Kako je mala solja ljudskih radosti,i kako su mudri oni koji znaju da je napune
|
|
 | |
zanahoria Urednik

Broj poruka: 481 Godina: 32 Lokacija: Beograd Datum upisa: 19.02.2007
 | Naslov: Re: Sokovnici Sre Sep 03, 2008 6:04 pm | |
| Lucy i ja koristim Jacka vredi svake pare mada ne spada uj eftinije varijante sigurno se ne bi pokajala ako ga kupish.... _________________ ...Always look on the brigth side of life... Galerija slika |
|
 | |
mimihu the Expert

Broj poruka: 300 Godina: 36 Lokacija: Novi Beograd Datum upisa: 11.01.2008
 | Naslov: Re: Sokovnici Ned Sep 07, 2008 1:40 pm | |
| Ja imam Philipsov sokovnikoko 15.000 din ali je stvarno savrsen. Sve cedi , nista se ne sece na komadice vec se samo ubaci cela vocka. http://www.tehnomanija.rs/katalog/philips-sokovnik-hr-1861.html Iskreno ne znam da li bi odvojila toliko para , ali posto sam u tom nekom periodu ostala trudna muz hteo da casti pa kad sam mu rekal sta bi , nije mogao da kaze ne  . Ima slicnih sokovnika za 3 puta manje para ali stvarno ne znam kako cede tvrdje povrce. A za smootije i ostalo muckanje najbolji aparat ikada je ovaj:  Ima na buvljaku da se kupi od 1000 do 1500 din. Za 1500 se dobije 2 razlicita seciva , 4 case za mucenje, blender. Marka je nepoznata ali je super. Muti povrce , voce, ja ni vodu ne dodajem. Melje svo semenje. Ja sam ga dobila da bi pravila kasice za bebe pre 3 godine i odusevljena sam. Mogu se praviti razni namazi , blendujem zitarice i povrce, ma sta coveku padne napamet. Bila je reklama i na TV shopu davno, ali je cena bila oko 100 eura, ako se ne varam. |
|
 | |
mladenl novi član

Broj poruka: 26 Godina: 35 Datum upisa: 04.09.2007
 | Naslov: Re: Sokovnici Pet Feb 06, 2009 6:21 pm | |
| | mimihu :: | Ja imam Philipsov sokovnikoko 15.000 din ali je stvarno savrsen. Sve cedi , nista se ne sece na komadice vec se samo ubaci cela vocka.
http://www.tehnomanija.rs/katalog/philips-sokovnik-hr-1861.html
Iskreno ne znam da li bi odvojila toliko para , ali posto sam u tom nekom periodu ostala trudna muz hteo da casti pa kad sam mu rekal sta bi , nije mogao da kaze ne .
Ima slicnih sokovnika za 3 puta manje para ali stvarno ne znam kako cede tvrdje povrce.
A za smootije i ostalo muckanje najbolji aparat ikada je ovaj:

Ima na buvljaku da se kupi od 1000 do 1500 din. Za 1500 se dobije 2 razlicita seciva , 4 case za mucenje, blender. Marka je nepoznata ali je super. Muti povrce , voce, ja ni vodu ne dodajem. Melje svo semenje. Ja sam ga dobila da bi pravila kasice za bebe pre 3 godine i odusevljena sam. Mogu se praviti razni namazi , blendujem zitarice i povrce, ma sta coveku padne napamet. Bila je reklama i na TV shopu davno, ali je cena bila oko 100 eura, ako se ne varam. |
Da li još neko ima iskustva sa ovimm magic bullet (ako sam dobro vidio natpis) sokovnikom ? Ja namjeravam nešto da kupim ali vidim da su ovi kvalitetniji zaista skupi, sad bi mi dobro došlo da mogu da izmiksujem cveklu, mrkvu, lisnato povrće i sl. Ukoliko imate još iskustava sa sokovnicima i blenderima samo pišite. Pozdrav |
|
 | |
anett site admin

| Naslov: Re: Sokovnici Sub Feb 07, 2009 9:23 pm | |
| Magic Butler-kopija magic bulleta...ali dobra kopija,meni odlicno odradjuje sve sto je i mimihu navela...cetvrta mu je godina i tek sada je otkazao jedan noz Podjednako dobar je Magic chopper,od iste firme-Cook star(jedno secivo +blender) _________________ Kako je mala solja ljudskih radosti,i kako su mudri oni koji znaju da je napune
|
|
 | |
mladenl novi član

| Naslov: Re: Sokovnici Ned Feb 08, 2009 3:04 pm | |
| | anett :: | Magic Butler-kopija magic bulleta...ali dobra kopija,meni odlicno odradjuje sve sto je i mimihu navela...cetvrta mu je godina i tek sada je otkazao jedan noz Podjednako dobar je Magic chopper,od iste firme-Cook star(jedno secivo +blender) |
Danas sam malo šetai po buvljaku kraj Subotice, sve vrci od Keno blendera ali MB za sada nisam vidio. Namjeravam slijedeće sedmice malo više pogledati po prodavnicama. U svakom slučaju hvala na info. Poz |
|
 | |
Arijel5 Član

Broj poruka: 190 Datum upisa: 10.06.2008
 | Naslov: UTLER Uto Feb 10, 2009 2:35 pm | |
| | anett :: | Magic Butler-kopija magic bulleta...ali dobra kopija,meni odlicno odradjuje sve sto je i mimihu navela...cetvrta mu je godina i tek sada je otkazao jedan noz Podjednako dobar je Magic chopper,od iste firme-Cook star(jedno secivo +blender) |
Anett mimihu mi je vec rekla za ovaj kenov gde ima da se kupi i najverovatnije cu napokon njega uzeti, mada sam planirala odavno vec da ga kupim, ali me zanima ako slucajno ne nadjem taj kenov, gde ima da se kupi taj Magic Butler i koja je cena i Magic Chopper isto? Hvala unapred |
|
 | |
anett site admin

| Naslov: Re: Sokovnici Uto Feb 10, 2009 8:24 pm | |
| Oba aparata su kostala po 25 evra, ali pre 4 godine...ja sam ih donela iz Nemacke...sada po radnjama vidim samo Keno (od jeftinijih) i secka kog reklamiraju u emisiji "kuvati srcem"(on je dobar,radi kao chopper i kosta oko 1850 din,ali mu fali blender za muckanje sejkova _________________ Kako je mala solja ljudskih radosti,i kako su mudri oni koji znaju da je napune
|
|
 | |
Arijel5 Član

Broj poruka: 190 Datum upisa: 10.06.2008
 | |
 | |
mladenl novi član

| Naslov: Re: Sokovnici Uto Feb 17, 2009 1:31 pm | |
| Nigde ne uspijevam da nadjem ovaj Magic Bullet, Prevrnuo sam Subotica al nista... |
|
 | |
anett site admin

| Naslov: Re: Sokovnici Uto Feb 17, 2009 9:14 pm | |
| Magic bullet je mogao da se naruci kod teleshopa, nisam ga vidjala po prodavnicama...a ove kopije koju imamo mimihu i ja mozda vise i nema u prodaji _________________ Kako je mala solja ljudskih radosti,i kako su mudri oni koji znaju da je napune
|
|
 | |
mimihu the Expert

| Naslov: Re: Sokovnici Sre Feb 18, 2009 4:45 pm | |
| Na buvljaku ima kopija, isto izgleda samo je druge boje... KOsta od 1.000 do 1.500 dinara. Ima 2 vrste seciva jedno sitni žitarice extra, drugo muti. Svaki dan koristim i evo traje mi i taj kojije jeftinija varijanta. Magic bullet je bio na teleshopu davno ali je i cena dosta veća. |
|
 | |
mimihu the Expert

| Naslov: Re: Sokovnici Sre Feb 18, 2009 4:47 pm | |
| Mladenl , pitaj u bilo kojoj prodavnici koja prodaje marku Keno da ti poruče. |
|
 | |
mladenl novi član

| Naslov: Re: Sokovnici Čet Feb 19, 2009 10:12 am | |
| Hvala vam mnogo Nadam se da ću ga pronaći. Otišao sam do teleshopove radnje ali ni tamo nema, neke nove nepoznate marke su u pitanju, liče na onaj sjecko koji se vrti na tv-u. Keno blendera baš ima na sve strane, ali na forumima sam video oprečna mišljenja o njima.Izgleda da se brzo istupe noževi... |
|
 | |
|